Maria Montessori leikkikoulu - Yksityinen päiväkoti, Espoo | Ilmoittautuminen

Kuinka ilmoittaudun?

Leikkikoulusta kiinnostuneiden toivotaan ensin soittavan jononhoitajalle Emmi Aitolle (puh. 040 735 2519). Vasta tämän jälkeen haetaan paikkaa kirjallisesti hakulomakkeella. Tutustumiskäynnistä leikkikoulussa voi sopia puhelimitse opettajien kanssa, puh. 050 365 3246.

Jononhoitaja lähettää tiedot, joilla voi maksaa yhdistyksen jonotusmaksun 20 €. Jonopaikka määräytyy maksupäivän mukaan.

Kun lapselle on vapautunut paikka leikkikoulussa, ottaa jononhoitaja puhelimitse yhteyttä vanhempiin.

Paikkoja vapautuu yleensä syksyllä, kun uusi toimintakausi alkaa. Satunnaisesti voi kuitenkin tilaa tulla muulloinkin esimerkiksi muuton takia. Lapsen tullessa leikkikouluun tulee ainakin toisen vanhemmista liittyä Olarin Montessoriyhdistys ry:n jäseneksi.

Leikkikoulussa on vapaana muutama paikka syksyksi 2018. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan paikan päällä toimintaan!

Maria Montessori leikkikoulu, Espoo - Tornin rakentaminen